Фахівці безоплатної правової допомоги (БПД) безкоштовно користуватимуться інструментом PravoSud

Опис системи Pravosud, який було подано на інформаційно-правовому порталі Поради Юриста

На початку січня фахівці системи надання безоплатної правової допомоги – БПД  отримали право безкоштовно користуватисязручним та ефективнимінструментом пошуку й аналізу судової практики PravoSud.

Це стало логічним продовженням підписаного наприкінці листопада меморандуму про співпрацю з Координаційним центром з надання правової допомоги та проектом PravoSud.

«Ми добре розуміємо, наскільки важливою є грамотна правова допомога в регіонах, особливо для малозабезпечених і багатодітних родин, бійців АТО, пенсіонерів. Система БПД у деяких регіонах України є подекуди єдиною такою можливістю.Тож на сьогодні юристи й адвокати БПД отримали наш зручний інструмент пошуку,перегляду, аналізу та моніторингу судових справ. Доступ до нього було надано на безоплатній основі на невизначений період. Це частина нашої соціальної відповідальності перед українцями, і ми продовжимо підтримувати соціальні ініціативи», –зазначив керівник проекту PravoSudМихайло ВертепаВін також додав, що робота платформи PravoSud з Координаційним центром з надання правової допомоги триватиме й надалі.

«Соціальна відповідальність бізнесу – обов’язкова складова розвитку економіки багатьох розвинутих країн. Чимало сервісів з правової допомоги спирається там на підтримку саме приватних компаній. Приємно, що в Україні теж зростає розуміння того, що розвиток країни визначає не лише фінансова, а й соціальна стабільність», – наголосив  в.о. директора Координаційного центру з надання правової допомоги Олександр Баранов.

а

Віртуальний помічник юриста PravoSud – це комплексний дієвий інструмент, що допомагає швидко й ефективно підготуватися до судового процесу та сформувати переможну правову позицію на основі аналізу отриманих даних. Особливість інструменту PravoSud у тому, що це комплексна система, яка дає змогу в межах одного додатка вирішувати не одне, а цілу низку завдань, забезпечуючи весь процес підготовки юриста до судового засідання – від моніторингу інформації до прогнозів стосовно роботи судді. Система містить весь обсяг реєстру судових рішень, починаючи з 2015 року, і постійно оновлюється та доповнюється новими програмними опціями.

«Ми готові працювати із зацікавленими особами й компаніями в напрямі систематизації, автоматизації та вільного доступу до потрібних юридичних даних. Я переконаний, ці послуги дуже потрібні всім, хто працює в юридичній галузі і не тільки», – відзначив пан Михайло.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *