LegalTech на сторожі юриспруденції: 5 удосконалень, які нещодавно впровадив PravoSud

Як зрозуміти, чого саме від вашого сервісу очікує споживач, і дати йому ще більше

Сьогодні без новітніх технологій у сфері надання юридичних послуг (LegalTech) не обійтись жодному юристові-практику. По-перше, це зручно та суттєво скорочує час на пошук, обробку й аналітику юридичної інформації. По-друге, програми та системи зроблять це без помилок, адже людський чинник тут відсутній. Усі сервісні рішення розробники постійно вдосконалюють, додаючи нові актуальні опції. У цьому сенсі українська система пошуку й аналізу судової практики PravoSud не стала винятком.  

– За цей рік ми провели низку опитувань серед більш ніж 1000 наших користувачів програми, аби кожен юрист отримав максимально зручний для роботи інструмент, – зазначив Михайло Вертепа, CEO «PravoSud».

Окрім більш зручного інтерфейсу, було суттєво доповнено функціонал системи PravoSud. Михайло Вертепа розповів, які саме нововведення впроваджено за останні місяці:

1. Зміна дизайну інтерфейсу

Ми постійно осучаснюємо дизайн інтерфейсу. Наразі оновили пошукову систему, а далі вдосконалимо зовнішній вигляд решти модулів. Причому модуль пошуку не тільки змінився зовнішньо, а й отримав додаткові «бонуси». Наприклад, режим «день/ніч» для меню можна активувати кнопкою біля логотипа в центральному меню.

2. Поліпшення функціоналу системи

Останні місяці ми активно працювали над поліпшенням зручності функціоналу PravoSud, а також додали декілька нових можливостей для користувача. Зокрема, у функції пошуку відтепер можна не лише знайти релевантну інформацію згідно з вашим пошуковим запитом, а й у картці документа одразу побачити його історію та статус: чинний документ, змінений або скасований наступною інстанцією.

3. Глибший аналіз роботи судді

Модуль аналітики в PravoSud дає змогу проаналізувати, як той чи інший суддя розглядає справи: тривалість розгляду, оскарження, результати оскаржень та ін. Зараз за кожною із цих категорій можна здійснити додатковий мікропошук – і ви побачите в наочній зручній формі базові показники роботи судді та зможете проаналізувати, як саме цей суддя розглядає певну категорію справ та які рішення, як правило, виносить.

4. Додаткові опції для моніторингу

Модуль моніторингу дозволяє не лише моніторити конкретну судову справу, а й отримувати інформацію з актуальної судової практики за налаштуваннями за типом документа, категорії справи, регіону. Тут ми розширили можливість моніторингу судової практики за допомогою додаткової кількості налаштувань: моніторинг за документами певного типу або категорії, судом чи суддею, регіоном або інстанцією, резолютивною частиною чи навіть пошуковим словом.

5. Можливість відслідкувати банкрутства

Відтепер у модулі «Фактори ризику» користувач зможе знайти всі минулі та поточні судові справи стосовно конкретної юридичної особи за відповідними роками, а також відслідкувати виконавчі провадження та провадження у справах про банкрутство.

Але це ще не все: наші розробники вдосконалюють програму далі. Зокрема, у квітні цього року відбудеться реліз бази нормативно-правових актів України, яка відразу буде інтегрована в PravoSud. Цей інструментарій стане доступним у межах стандартної щомісячної ліцензії, а тому не потребуватиме окремої підписки.

Відзначимо, що вартість передплати вітчизняної системи PravoSud – одна з найбільш економічно вигідних на українському ринку LegalTech – 299 грн/місяць і, більше того, одна з не багатьох, хто під час тестового режиму дає повноцінний доступ до програми на 7 днів.

Довідка: PravoSud (www.pravosud.com.ua) – система пошуку й аналізу судової практики, що дає змогу юристові легко знаходити потрібні документи й будувати виграшну правову позицію. Алгоритми машинного навчання дозволяють здійснювати в програмі швидкий пошук потрібних юристові документів та отримувати максимально релевантні результати. PravoSud – дієвий робочий інструмент, створений юристами для юристів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *