PravoSud – термін безкоштовного користування продовжено!

Напередодні прийдешніх свят ми хотіли би повідомити декілька новин стосовно системи PravoSud, які, сподіваємося, сприятимуть вашому гарному настрою.

Термін безкоштовного користування продовжено

Так, задля вашої комфортної роботи в складні часи, ми вирішили продовжити цей термін до 11-го травня. Користуйтеся повним доступом на повну!

Ми піклуємося, щоб ваша робота в нових умовах була максимально ефективною, а тому додали також і декілька корисних оновлень:.

Розширені дані з ЄДР

Ми додали інформацію з оновлених наборів даних ЄДР. Переглянути її можна, натиснувши на кнопку “Розширена інформація” в картці по суб’єкту в модулі “Фактори ризику”. Відтепер відносно змін в ЄДР також здійснюється моніторинг, якщо увімкнути його в картці. 

Дані про податковий борг

Ми також додали дані про наявність податкового боргу стосовно суб’єктів підприємницької діяльності. Переглянути цю інформацію можна в модулі “Фактори ризику”. Якщо увімкнути моніторинг безпосередньо в картці юридичної особи або ФОП, розпочнеться відстеження появи нових даних й по податковому боргу.

Дизайн “Моніторингу”

Ми продовжуємо змінювати зовнішній вигляд системи, і цього разу це стосується інтерфейсу налаштувань моніторингу. Зайдіть та переконайтеся у зручності.

Нормативно-правова база

Наприкінці цього місяця ми плануємо під’єднати пошукову базу нормативно-правових актів. Вона стане одним з інструментів  PravoSud, який буде доступним нашим користувачам. Тепер робота з системою стане ще ефективнішою!

Наша система – це комплексний інструмент, який складається з кількох окремих сервісів. Кожен з них має практичне застосування на різних етапах підготовки до судового процесу.

Задля того, щоб ви змогли максимально використати весь потенціал PravoSud, хотіли би розповісти про її можливості на декількох практичних прикладах. Один з них – в інтерв’ю “Юридичній газеті”, яке дав партнер адвокатського об`єднання, керівник практики WCC «Moris Group» Володимир Тимошенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *